Steklen analni čep in bič v enem...
Steklen analni čep in bič v enem...

Steklen analni čep in bič v enem Icicles 49 hand blown massager

PD2949-00
Rok dobave: 5 - 12 dni
55,90 €
Z DDV

Luksuzen steklen analni čep in bič v enem je kot nalašč za seksualno igro. Pred uporabo ga lahko segrejete v vroči vodi ali ohladite v hladilniku in tako poskrbite za še dodatno naslado.

Izberite barvo
  • Črna

 

Ta luksuzen steklen analni čep in bič v enem je kot nalašč za seksualno igro, ima stožčasto konico za lažje vstavljanje, oblika pa nudi vznemirljivo stimulacijo. Resice so narejene iz pravega usnja in so dovolj mehke za začetniško igro, vendar dovolj čvrste, da zagotavljajo trden udarec! Gladko steklo služi kot ročaj, Ozek vrat omogoča, da se mišice ovijejo in ga zadržijo, ergonomska zasnova dna pa zagotavlja, da ne zdrsne predaleč znotraj, hkrati pa se udobno prilega med ritnici.

Hipoalergijsko steklo je neporozno in varno za telo, ob pravilni negi pa je zasnovano tako, da ostane z vami celo življenje.
Ta čudovit steklen bič je tako praktičen kot eleganten, je popoln dodatek k vsaki zbirki stekla ali fetiš pripomočkov. Za čiščenje uporabite čistilec igrač, stekleni del perete pod toplo vodo, pri čemer pazite, da usnje ne bo zmočeno. Ne uporabljajte v mikrovalovni pečici ali pomivalnem stroju.

- Skupna dolžina: 59,5 cm 
- Vstavljiva dolžina: 10 cm 
- Zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje: s toplo vodo in milnico
  (lahko se tudi prekuhava), oziroma s čistili za erotične igračke
- Združljiv z vsemi lubrikanti 
- Sestava: steklo, usnje

 

 

 

 

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.