Steklen dildo Icicles 53 hand blown massager
Steklen dildo Icicles 53 hand blown massager

Steklen dildo Icicles 53 hand blown massager

PD2953-00
Rok dobave: 5 - 12 dni
32,90 €
Z DDV

Stimulator, ki ga lahko pred uporabo segrejete v vroči vodi ali ohladite v hladilniku in tako poskrbite za še dodatno naslado. Elegantna, vrhunska in ročno izdelana erotična igračka z neverjetno pozornostjo do detajlov. Ta razkošna linija steklenih masažerjev vas bo zagotovo osupnila s svojo lepoto in uporabnostjo. Vsak steklen izdelek Icicle je ročno izdelan, pihan, eleganten, unikaten in narejen za čvrsto uporabo. Primeren tudi za analno uporabo

Izberite barvo
  • Roza

 

Ta eleganten stekleni masažer je namenjen tako vaginalni kot analni uporabi. Primeren je tudi za začetnike, ima stožčasto konico za lažje vstavljanje in izrazito glavo, ki doseže vsa prava mesta.
Pametno ukrivljen za eksplozivno stimulacijo G-točke ali prostate, z njim boste uživali v dodatni stimulaciji zahvaljujoč vrtinčno rebrasti gredi. Hipoalergijsko steklo je neporozno in varno za telo, ob pravilni negi pa je zasnovano tako, da ostane z vami lahko tudi celo življenje. Segrejte ga pod toplo vodo ali ga postavite v mikrovalovno pečico, da se segreje. Ohladite ga pod mrzlo vodo ali ga postavite v zamrzovalnik za hladen občutek.
Ker je steklo neporozno, je čiščenje hitro in enostavno. Uporabite čistilo za igrače in toplo vodo ali pa ga po zabavi položite kar v pomivalni stroj.

-
- Vstavljiva dolžina: 17 cm
- Širina: 4 cm
- Zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje: s toplo vodo in milnico
  (lahko se tudi prekuhava), oziroma s čistili za erotične igračke
- Združljiv z vsemi lubrikanti 
- Sestava: steklo

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.