USB polnilni, silikonski vibrator COVERme Elise
USB polnilni, silikonski vibrator COVERme Elise
USB polnilni, silikonski vibrator COVERme Elise

USB polnilni, silikonski vibrator COVERme Elise

D-221309
Rok dobave: 3 - 12 dni
44,90 €
Z DDV

USB polnilen silikonski vibrator za nepozabno stimulacijo ima kar 10 vibracijskih funkcij. Vodoodporen, primeren tudi za začetnice. ELSIE je Osvajalec po naravi, njegova, mehka svilnata površina boža skrite kotičke ženskega pa tudi moškega telesa. 

Izberite barvo
  • Vijola

 

Elsie ne prenaša samo močnih vibracij skozi svoje silikonsko ohišje z zmogljivim motorjem, ampak tudi prinaša srečo, je dejala oblikovalka Elsie 
Hipoalergeni certificirani medicinski silikon izstopa po svilnatem občutku in odlični drsni sposobnosti. Tako boste lahko novega prijatelja dolgo uživali, zato je priporočljivo, da pri igrah uporabljate mazivo na vodni osnovi. To ščiti material, površina pa ostane svilnata. Svojo igračo lahko zelo enostavno operete z vodo in blagim milom. Za temeljitejšo higieno uporabite tudi posebno čistilo za razkužila za spolne igrače, kot sta čistilo za igrače Waterfeel


- Tih, manj kot 60 decibelov
- 100% gladek medicinski silikon
- 10 načinov vibracij
- Velikost: 19 x 4 cm
- Teža: 132 gramov
- Vodoodporen
- Material je varen za osebno uporabo
- Brez ftalatov
- Prilagodljiv
- USB polnilen (USB kabel je priložen)
- Eenostavno upravljanje
- Uporabite z lubrikantom na vodni osnovi, da povečate užitek v igri

 

POLNJENJE: Vibrator je USB polnilen, kar omogoča enostavno rokovanje brez motečih kablov. Pred prvo uporabo ga morate popolnoma napolniti. V ta namen uporabite priložen kabel USB. Vstavite kabel USB v odprtino za polnjenje.
Opozorilo: prvi postopek polnjenja lahko traja do tri ure.


Odstranjevanje

Odstranjevanje elektronskih naprav mora potekati v skladu s predpisi o nevarnih odpadkih, ki veljajo v Evropski uniji in drugih evropskih državah, ali v skladu z lokalnimi predpisi. Upoštevajte posebne predpise o odlaganju odpadkov v vaši državi in, če ste v dvomih, se posvetujte s prodajalcem o možnostih odlaganja.

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.