Polnilni Vibrator za ženske in moške...
Polnilni Vibrator za ženske in moške...
Dobava takoj

Polnilni Vibrator za ženske in moške Satisfyer Flower Power

E28566
Rok dobave: 1 - 2 dni
49,90 €
Z DDV

Močan, večfunkcijski vibrator z razcepljenim vrhom s fleksibilnimi silikonskimi krili. Idealen za vaginalno stimulacijo, draženje bradavičk, klitorisa, penisa in vseh občutljivih področij vajinih teles.

Izberite barvo
  • Žareče roza

 

Vibrator Flower Power odlikuje 12 močnih vibracijskih programov s prilagodljivo gredjo iz elastičnega materiala in ozkim, razcepljenim vrhom, zato ima vsestranske možnosti stimulacije, saj ga lahko uporabite vaginalno, kot tudi za zunanjo stimulacijo, tako da pustite, da njegovi mehki cvetni lističi plešejo okoli vira vašega užitka. Uporabi ga za svojega partnerja ali za sebe. Power Flower je zasnovan z zmogljivim motorjem in ima 12 nastavitev vibracij. Odprt okrogel ročaj zagotavlja dober oprijem v vsaki situaciji. Vibrator je enostaven za uporabo, vodotesen in polnilen.

Mar niso bila 70-ta navdihujoča leta? Dobra glasba, vse polno cvetja, mirno ljubezni in povsod ljubezen - kako čudovito! A stvari v preteklosti niso bile vedno boljše, saj na primer ni bilo okolju prijaznih polnilnih in vodoodpornih vibratorjev iz mehkega silikona, kot je ta čudovit primerek tukaj. Kot majhna počastitev Duhu miru, ljubezni in Rock'n'Roll-a je bil ustvarjen Flower Power.
Na praktičnem z ob-roču z itegrirano krmilno ploščo lahko najljubši program intuitivno najdete s pritiskom na gumb. 12 posebej močnih vibracijskih programov je sestavljenih iz 6 intenzitet in 6 načinov. Zmogljiv motor idealno razporedi vibracije po celotni gredi, zato vas intenzivno stimulira od vrha do dna. Zahvaljujoč svojemu vodoodpornemu zaključku (IPX7), Power Flower vabi tudi k čutnemu užitku pod tušem ali v kadi.
- Super močne globoke vibracije
- Prilagodljivo telo, vodoodporen
- Kakovosten, mehak silikon
- USB polnilen
- Celotna dolžina: 18 cm
Vgrajene baterije vaše nove najljubše vibracije omogočajo ponovno polnjenje, zato je ta vibrator tudi okolju prijazen.
Koži prijazen silikon z dih jemajočim, satenastim zaključkom. Prožen material je čudovito gladek in se hitro prilagodi telesni temperaturi. Vaš vibrator se hitro in enostavno očisti z malo mila in mlačne vode. Za obsežno higieno lahko uporabite čistilo za erotične igračke.

 

Dobava takoj

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.