Hydromax X30 Wide boy - Bathmate

Erekcijska črpalka Hydromax 7 Wide boy - Bathmate

D-217902
Rok dobave: 5 - 12 dni
149,90 €
Z DDV

Vrhunska različica najbolj priljubljene črpalke Hydromax X30. Dolžina je enaka, širina pa  je pri črpalki Wide Boy večja, in je enaka kakor pri X40.

Izberite barvo
  • Rdeča
  • Prosojna
  • Modra

100% secure payments
 

Na trg je prispela še ena vrhunska različica najbolj priljubljene črpalke Hydromax X30. Širina je večja kot pri svoji predhodnici, s tem pa zajamemo večji krog uporabnikov, ki jim X30 ni ustrezala prav zaradi širine, a bi še vedno radi pridobili na dolžini. Hydromax črpalke delujejo s hidravličnim pritiskom okoli penisa. Ker je površina penisa večja okoli debeline kot dolžine, bodo uporabniki najprej občutili povečanje v obsegu penisa. Povečanje obsega pa v nekaterih primerih pripelje do dotikanja stranic, kar onemogoča dostop tlaka okoli penisa, in učinkovanje na povečanje dolžine. Wide Boy ima občutno večjo širino črpalke, in vam omogoča prostor za rast in bolj učinkovito povečanje v dolžino.
Da bi dosegli maksimalni hidravlični tlak, je pomembno uporabiti črpalko pravilne velikosti. Našim strankam vedno svetujemo, da kupijo manjšo črpalko (pod pogojem, da se vaš penis lepo prilega), kar bo omogočilo optimalen hidravlični pritisk na penis. Uporaba prevelike črpalke bo povzročila nižji pritisk okoli penisa, kar pomeni počasnejšo rast.
Wide Boy ima širšo notranjost, vendar brez povečanja dolžinei, da se vzdržuje optimalni hidravlični tlak, kar povzroči hitrejšo rast. Z njim bodo hitreje vidni rezultati - 250% večja učinkovitost kot pri zračnih črpalkah, povečanje penisa v debelino ter dolžino, Izravnavanje krivega penisa

Kako deluje črpalka Hydromax X30 Wide Boy?

Za razliko od ostalih črpalk, Bathmate črpalke delujejo na principu črpanja vode in ustvarjanja tlaka, ki ga zračne ne pripomorejo. Posledično boste prejeli hitrejše in boljše rezultate. Hydromax X30 črpalke se lahko pohvalijo s kar 35% večjo močjo črpanja kakor legendarna Bathmate Herkules. Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem. Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas.

Črpalka Hydromax X30 uporablja silo podtlaka, ki povzroča raztezanje penisa z vodo.

S pomočjo črpalke boste povečali enega od ključnih gobastih tkiv v penisu (Corpora Carvenosa) in tako prejeli odlične rezultate v povečanju penisa. Ker črpalke Bathmate delujejo z vodo, pa njihova uporaba ni nikakor nelagodna.


Črpalka Bathmate je poleg povečave penisa namenjena tudi povečanju spolne sposobnosti in boljši vzdržljivosti. Pridružite se več milijonom zadovoljnih uporabnikov po celem svetu, in izboljšajte svojo samozavest s povečanim ter izboljšanim penisom!

Črpalka je primerna za moške z dolžino penisa do 185 mm.

Črpalka je primerna za moške z širino penisa do 58 mm.

Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 min na dan.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.