Fleshlight - Ice Lady Crystal
Fleshlight - Ice Lady Crystal
Fleshlight - Ice Lady Crystal

Masturbator Fleshlight - Ice Lady Crystal

E22796
Rok dobave: 5 - 12 dni
67,91 €
Z DDV

Masturbator za moške s super mehko teksturo Crystal. Fleshlight Ice ponuja enake super mehke užitke kot izvorni Fleshlight, vendar s prozorno barvo vstavka in ovoja za izboljšano vizualno stimulacijo. 

- Tekstura: Crystal
- Enostavno čiščenje s toplo vodo. Ne uporabljajte mila!!
- Uporabljajte le lubirkante na VODNI osnovi 
- Vodoodporen
- Sestava: TPE

Izdelan je iz patentiranega materiala Real Feel Super Skin®, ki je na otip neverjetno podoben pravi koži in je najbolj realističen nadomestek za pravo stvar. Flashlight je prodajna uspešnica že več kot desetletje. Uporaba: izvlecite vložek, odstranite varovalo, če je potrebno ogrejte vložek v topli vodi, dodajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte. Na spodnji strani Flashlighta je gumb, s katerim regulirate tlak oz. sesalni učinek.

Izberite barvo
  • Prosojna

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2023-08-07

 

Izdelan je iz patentiranega materiala Real Feel Super Skin®, ki je na otip neverjetno podoben pravi koži in je najbolj realističen nadomestek za pravo stvar. Flashlight je prodajna uspešnica že več kot desetletje. Uporaba: izvlecite vložek, odstranite varovalo, če je potrebno ogrejte vložek v topli vodi, dodajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte. Na spodnji strani Flashlighta je gumb, s katerim regulirate tlak oz. sesalni učinek. Po končani uporabi ga sperete s toplo vodo in dobro osušite. Nikakor ne uparbjajte mila, ker lahko poškoduje material!! Vložek je lahko po čiščenju malce lepljiv to ne ovira shranjevanja, če pa želite to preprečiti ga posipajte s Fleshlight pudrom, ki bo poskrbel tudi za dolgotrajno mehkobo vaše igračke. S pravilnim vzdrževanjem in nego vam bo Fleshlight služil mnogo let!

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.