Fleshlight - Pink Lady Stamina Training
Fleshlight - Pink Lady Stamina Training
Fleshlight - Pink Lady Stamina Training
Fleshlight - Pink Lady Stamina Training

Fleshlight - Pink Lady Stamina Training

E21539
Rok dobave: 5 - 12 dni
67,91 €
Z DDV

Kako postati ljubimec, o kakršnem sanja vsako dekle? Skrivnost ni v kremicah, ne v tabletkah, in ne v čudežnem napoju ... to je praksa. 

Izberite barvo
  • Kožna

100% secure payments
 

Z masturbatorjem Fleshlight Pink Lady Stamina Training boste uživali, obenem trenirali in se naučili zadrževati in podaljševati vaš orgazem. Z njim boste izboljšali vaše spolno vzdržljivost in izpopolnili tehniko. Izdelan je iz patentiranega materiala Real Feel Super Skin®, ki je na otip neverjetno podoben pravi koži in je najbolj realističen nadomestek za pravo stvar. Notranjost vložka je polna majhnih nežnih izboklinic, ki bodo še dodatno stimurirale vaš penis. 
Uporaba: izvlecite vložek, odstranite varovalo, če je potrebno ogrejte vložek v topli vodi, dodajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte. Na spodnji strani Flashlighta je gumb, s katerim regulirate tlak oz. sesalni učinek. Po končani uporabi ga sperete s toplo vodo in dobro osušite. Nikakor ne uporabljajte mila, ker lahko poškoduje material!! Vložek je lahko po čiščenju malce lepljiv to ne ovira shranjevanja, če pa želite to preprečiti ga posipajte s Fleshlight pudrom, ki bo poskrbel tudi za dolgotrajno mehkobo vaše igračke. S pravilnim vzdrževanjem in nego vam bo Fleshlight služil mnogo let!


- Enostavno čiščenje s toplo vodo. Ne uporabljajte mila!!
- Uporabljajte lubirkant na vodni osnovi
- Vodoodporen
- Dolžina: 25 cm
- Notranji premer: 2 cm
- Sestava: SuperSkin
- Za boljšo predstavitev si oglejte video spodaj810476017729

Morda vam bo všeč tudi

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.