Luna Beads Classic
Luna Beads Classic
Luna Beads Classic
Luna Beads Classic

Vaginalne kroglice Lelo Luna Beads Classic

13LUNAB
Rok dobave: 3 - 12 dni
54,90 €
Z DDV

Lelo Luna so najbolj prodajane vaginalne kroglice na svetu. V kompletu so 4 kroglice, ki se jih lahko medsebojno kombinira.

Izberite barvo
  • Roza / Modra

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2018-10-14

 

Tako imenovane Keglove kroglice so oblikovane tako, da vam pomagajo najti mišice medeničnega dna in jih učinkovito krepiti. Znane tudi kot Ben Wa kroglice, burmanske kroglice, gejše kroglice in ljubezenske kroglice. Kroglice se vstavijo v nožnico. Z držanjem in stiskanjem mišic okoli njih boste ciljali in okrepili mišice medenična dna. Ne samo, da bodo vaši orgazmi bolj intenzivni, če bodo te mišice močnejše, tudi lažje jih boste dosegli.
Kroglice so idealen pripomoček za učinkovito izvajanje Keglovih vaj za utrjevanje mišic medeničnega dna. Luna Clasic so priporočljive za ženske, starejše od 30 let in/ali tiste, ki so že rodile. Varne, udobne in higienske kroglice so na voljo v dveh velikostih Classic in Mini. Redno izvajanje teh vaj omogoča doseganje močnejših in daljših orgazmov, hkrati pa zmanjšuje tveganje za inkontinenco oziroma te težave odpravlja. Enostavno vstavljanje in prijetno ter diskretno nošenje. Kroglice vsebujejo uteži, ki se premikajo, s tem subtilne vibracije povzročijo krčenje in s tem jačanje mišic medeničnega dna. Kroglice so enostavne in diskretne za uporabo.


- Velikost: 8,9 x 3,5 x 1,6 cm, premer 3,6 cm 
- Teža kroglic: 2 x 28g (roza), 2 x 37g (modre)
- Enostavno vzdrževanje: čiščenje s toplo vodo in milnico
  oziroma s čistilom za tovrstne igračke.
- 1 leto garancije 
- Sestava: ABS, silikon

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.