Grelno masažno olje Shunga Intimate kisses
Dobava takoj
Prodajni hit

Grelno masažno olje z okusom Čokolade Shunga Aphrodisiac Warming Oil

E28755
Rok dobave: 1 - 2 dni
23,90 €

Užitno grelno masažno olje z učinkom afrodiziaka, ustvarjeno posebej za stimulacijo erogenih con. Aktivirajte ga toplo sapo nežnih intimnih poljubov.

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2020-01-03

 

Nekaj kapljic olja kanite na erogene cone vašega partnerja, nežno pihnite toplo sapo, naj začuti vaš topel dih in se prepustite neizmernim užitkom.

Shunga lansira to čudovito senzualno masažno olje orientalskega izvora visoke kakovosti, tako da na čutni način spodbudi čute. Samo nanesite majhno količino tega olja na želeno območje in se nežno razmažitee po koži, tako da pustite stimulativen in prijeten občutek
Izdelano po starodavni tisočletni tradiciji, s tem oljem absolutne sladkobe boste fantastično drseli po telesu svojega ljubimca in tako ustvarili občutek AFRODISIACA.

Shunga je svetovni vodja v erotični kozmetiki, njene naravne sestavine, združene z aktivnimi sestavinami, dosegajo odlične rezultate

Vstopite v erotični svet Šunge potujte v preteklost. Dobesedno prevedeno, Shunga pomeni "spomladanska podoba", občutljiv način izražanja "spolnih odnosov" med ljudmi.

Ta beseda je bila uporabljena za poimenovanje japonskih erotičnih slik iz šestnajstega, sedemnajstega in osemnajstega stoletja, vrste, imenovane ukiyo-e, ki niso bile nič drugega kot dela na lesu ali pergamentu s čutnimi prizori in epizodami navadne ljubezni, vedno skrbno izdelane in dobrega okusa

Šunga je umetnost, čeprav je bila stoletja skrita, je za japonski srednji razred pomenila začetek pornografske industrije in je generacijam služila kot poučevanje za sinove in hčere številnih družin.


- Sparkling Strawberry wine
- Slastna eksotična aroma čokolade
- Idealno za uporabo na erogenih conah
- Grelni učinek
- Izvrsten in intenziven okus
- Povečajte občutljivost in občutke
- Izdelek je užiten (v zmernih količinah)
- Vsebina:100ml
- Izdelano iz potrjeno organskih sestavin 
- Proizvajalec Shunga
- Sestava: (Ingredients I.N.C.I.): Glycerin USP/Glycérine USP, Propylene glycol, Flavor/Saveur (Aroma), Sodium Saccharin, FD&C Red/Rouge #40 (CI 16035), FD&C Blue/Bleu #1 (CI 42090), FD&C Yellow/Jaune #5 (CI 19140).

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Dobava takoj
Prodajni hit

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...