Kondomi Confortex Nature Forte 144 kom
Kondomi Confortex Nature Forte 144 kom

Kondomi Confortex Nature Forte 144 kom

D-208342
Rok dobave: 4 - 12 dni
27,90 €
Z DDV

Kondomi CONFORTEX so narejeni iz vrhunskih materialov. Vsi naši kondomi izpolnjujejo zahteve Direktive 93/42 / EGS o medicinskih pripomočkih in so preizkušeni v skladu z EN ISO 4074, ki določa veljavne zahteve za lateks kondome za enkratno uporabo ter njihove značilnosti in preskusne metode.

 

Preskusne metode, ki se uporabljajo za vse kondome CONFORTEX, ki zagotavljajo njihovo kakovost in varnost, presegajo veljavne zahteve mednarodnih standardov. Zato so vsi kondomi elektronsko testirani in strogo mikrobiološko nadzorovani. 

Kondomi CONFORTEX imajo rok uporabnosti 5 let od datuma proizvodnje. Datum uporabnosti označuje obdobje uporabe z optimalnimi rezultati.

Oblika: anatomska
Material: visokokakovosten lateks iz naravnega kavčuka (lahko povzroča alergijsko reakcijo)
Velikost: Standardna
Najmanjša dolžina: 160 mm
Nazivna širina: 53 ± 2 mm
Debelina: 0,065 ± 0,015 mm
Barva: prozorna
Lubricirani
Tekstura: gladka
Rok uporabnosti: 5 let od datuma izdelave
Certifikati: znamka CE0120, EN ISO 4074, ISO 14001, ISO 9001 in ISO 13485
Škatla: 144 kom

Odprite ovoj s kondomom na nazobčaio strani. Izogibajte se poškodbam z robovi ovoja, nohtov, nakita ali zob. Ko je enkrat odprt in preden gauporabite, preverite, če je kondom pravilno obrnjen (to lahko storite tako, da v kondomu nekoliko pihnete, da vidite, na kakšen način ga morate odviti).
Kondom nadenite penis pred vaginalno ali oralno penetracijo. Pritisnite konec kondoma, da izpustite zrak in pustite prostor za spermo. Odvijte kondom, da v celoti prekrijete penis. Našim kondomom je dodan lubrikant, če ga ni dovolj, lahko za lažje prodiranje uporabite še dodaten lubrikant na vodni osnovi ali kateri drug, ki je združljiv s kondomi.
Po ejakulaciji in medtem ko penis še vedno stoji, odstranite kondom, ki trdno drži njegovo podlago, da ne bi prepuščal sperme.
Preveri, da kondom ni bil pokvarjen (napolnite z vodo in stisnite rezervoar), ga zavežite in vrzite v koš za smeti, nikoli v stranišče ali na ulico (upoštevajte, da kondomi niso biološko razgradljivi). Uporabite nov kondom za vsak spolni odnos ali če se spolna praksa spremeni

dolžina kondoma
190 mm
širina
53 mm

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.