Lubrikant brez glicerina EasyGlide Glycerine Free -150 ml
Lubrikant brez glicerina EasyGlide Glycerine Free -150 ml
Dobava takoj

Lubrikant brez glicerina EasyGlide Glycerine Free -150 ml

EG024
Rok dobave: 1 - 2 dni
9,90 €
Z DDV

Prozoren nemasten gel zagotavlja prijeten občutek, se ne izsuši in ne pušča lepljivega občutka. Formula je koži prijazna (dermatološko in klinično testirana ter pregledana) Lubrikant je prozoren, brez vonja in ima nevtralen okus. 

Lubrikanti EasyGlide so visokokakovostni lubrikanti na vodni osnovi, ki jih proizvaja certificiran nemški proizvajalec. So odlična izbira za uporabo s spolnimi igračami, so 100 % varni pri uporabi s kondomi iz lateksa. Primerni so tudi za masažo. Nanesite toliko lubrikanta, kot je potrebno, na želeni del telesa in po potrebi ponovite. Posebna nemastna sestava se zlahka odstrani z vodo in ne pušča sledi niti v strastnih trenutkih. Dajejo prijeten občutek na koži, niso lepljivi, ter imajo odlične mazalne lastnosti. 

Vsebina

100% secure payments
 

Sestava: hydroxyethylcellulose, citric acid, propylene glycol, potassium sorbate, sodium benzoate

EasyGlide je idealen lubrikant za poln in brezskrben seks. Osnova za brezskrbno in čutno vzdušje je zaupanje v partnerja - prav tako nujno je zaupanje v vse izdelke, ki so povezani z ljubljenjem in pridejo v stik z intimnim področjem. Za brezskrben spolni odnos je priporočljivo, da ste ob nakupu pozorni na naslednje točke: Oznaka CE, ki v skladu z Zakonom o medicinskih izdelkih označuje zakonit medicinski izdelek, ki je primeren za področje genitalij. Identifikacijska oznaka "kompatibilna s kondomi iz lateksa", ki zagotavlja združljivost izdelka s kondomi. S ponudbo izdelkov blagovne znamke EasyGlide ponujamo izdelke nemške kakovosti, ki izpolnjujejo ta tri merila in vam zagotavljajo široko paleto izdelkov za vaše individualne potrebe in želje.

 

Dobava takoj

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.