H2O Analni lubrikant Warming - System JO

H2O Analni lubrikant Warming 120 ml ali 60 ml - System JO

E25093
Rok dobave: 5 - 12 dni
18,90 €
Z DDV

Visokokakovosten analni lubrikant na vodni osnovi z učinkom segrevanja. Združljiv je tudi s kondomi iz lateksa in vsemi erotičnimi igračami. Vsi lubrikanti System JO H2O so izdelani v ZDA iz najbolj kakovostnih farmacevtskih sestavin na trgu.

Izberite količino

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-07-23

 


- Na vodni osnovi 
- Združljiv z vsemi erotičnimi igračami 
- Količina: 30 oz. 60 ml
- Sestava: Propilene Glycol, Voda(Aqua), Celulozni gumi, Mentha piperita (poprova meta) izvleček, Methylparaben, Propylparaben

 

Več o System JO
Blagovna znamka Sistem Jo proizvaja visokokavkovostne lubrikante vseh vrst, masažna olja in gele, kopeli, stimulacijske gele zanjo in zanj... Njihovo vodilo je ponuditi strankam kvaliteto po dostopni ceni.
Telesni užitek, spolnost in intimnost so bistvenega pomena za srečno in uravnoteženo življenje. System JO ponuja celovite čutne rešitve za spodbujanje, krepitev in spodbujanje vašega spolnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi izdelki vključujejo osebna maziva, masažne drsnike, terapije za kopel in telo, stimulacijske gele in izdelke za izboljšanje za moške in ženske.
Njihov cilj je zagotoviti celovit sistem, ki bo strankam pomagal doseči srečnejše življenje z aktivnim in zdravim telesnim užitkom. Želeli pa so tudi predstaviti dostopno blagovno znamko, ki sprejema najrazličnejše posameznike.
Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja, System JO.

 

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.