Organic Toy Cleaner 120 ml - System JO

Čistilo za erotične igračke Organic Toy Cleaner 120 ml - System JO

E25038
Rok dobave: 5 - 12 dni
23,90 €
Z DDV

100% organski spray, ki deluje antibakterijsko, antivirusno in anti-glivično. Več kot 95% certificiranih ekoloških sestavin Brez mila, brez alkohola.

100% secure payments
 

Očisti, osveži in podaljšuje življenjsko dobo vaših erotičnih igračk. Varno dezinficira vse vaše erotične igračke - silikonske, steklene in kovinske lateks ter gumo. Ne vsebuje alkohola, glicerina in parabena. Antibakterijska, nemastna formula je nežna in brez vonja.
- Sestava:  *Certifikat organsko CCOF, voda (aqua), Citrus limon (limona) sadje izvleček *, aloe barbadensis izvleček listov *, Euterpe oleracea sadje Izvleček ** Potrdilo organskih sestavin

Več o System JO
Blagovna znamka Sistem Jo proizvaja visokokavkovostne lubrikante vseh vrst, masažna olja in gele, kopeli, stimulacijske gele zanjo in zanj... Njihovo vodilo je ponuditi strankam kvaliteto po dostopni ceni.
Telesni užitek, spolnost in intimnost so bistvenega pomena za srečno in uravnoteženo življenje. System JO ponuja celovite čutne rešitve za spodbujanje, krepitev in spodbujanje vašega spolnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi izdelki vključujejo osebna maziva, masažne drsnike, terapije za kopel in telo, stimulacijske gele in izdelke za izboljšanje za moške in ženske.
Njihov cilj je zagotoviti celovit sistem, ki bo strankam pomagal doseči srečnejše življenje z aktivnim in zdravim telesnim užitkom. Želeli pa so tudi predstaviti dostopno blagovno znamko, ki sprejema najrazličnejše posameznike.
Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja, System JO.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.