Stimulacijski gel za ženske Clitoral Gel Wild 10 ml - System JO

Stimulacijski gel za ženske Clitoral Gel Wild 10 ml - System JO

E25023
Rok dobave: 5 - 12 dni
20,90 €
Z DDV

Silikonski stimulacijski gel s posebno formulo za ženske, ki si želijo poleg prijetnega mravlinčenja in ščemenja še dodaten občutek prijetne toplote. 

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2021-10-05

 

Gel daje prijeten občutek toplote, poveča občutljivost in vzburjenje. Deluje takoj, ko ga nanesete na klitoris, njegov učinek traja kar do 45 minut.   

- Zadostujeta 1 do 2 kapljici gela
- Varen je za uporabo s kondomi
- Ni združljiv s silikonskimi igračami 
- Vsebina: 10 ml
- Sestava: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Capsicum Annuum Resin

Več o System JO
Blagovna znamka Sistem Jo proizvaja visokokavkovostne lubrikante vseh vrst, masažna olja in gele, kopeli, stimulacijske gele zanjo in zanj... Njihovo vodilo je ponuditi strankam kvaliteto po dostopni ceni.
Telesni užitek, spolnost in intimnost so bistvenega pomena za srečno in uravnoteženo življenje. System JO ponuja celovite čutne rešitve za spodbujanje, krepitev in spodbujanje vašega spolnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi izdelki vključujejo osebna maziva, masažne drsnike, terapije za kopel in telo, stimulacijske gele in izdelke za izboljšanje za moške in ženske.
Njihov cilj je zagotoviti celovit sistem, ki bo strankam pomagal doseči srečnejše življenje z aktivnim in zdravim telesnim užitkom. Želeli pa so tudi predstaviti dostopno blagovno znamko, ki sprejema najrazličnejše posameznike.
Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja, System JO.

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.