Silikonski analni lubrikant 135 ml - System JO

Silikonski analni lubrikant 120 ml - System JO

E25019
Rok dobave: 5 - 12 dni
35,90 €
Z DDV

Analni lubrikant, ki ga odlikuje izjemno dolga obstojnost in viskoznost, izredno gladek in ne postane lepljiv. 

100% secure payments
 

Narejen je iz visoko kakovostnega medicinskega silikona. Je vodoodporen in zelo spolzek, zato je idealen za uporabo tudi v vodi. Nekaj kapljic bo dovolj za dolgotrajno vlaženje ali za masažo telesa. Lahko se uporablja v vseh spolnih praksah; s partnerjem, solo ali z igračkami (ne silikonskimi).

- Združljiv z lateksom
- Ne uporabljajte ga na silikonskih igračkah!
- Enostavno čiščenje z milnico
- Sestava: Cyclopentasilioxan, Cyclotetrasiloxan, Dimethiconol, Dimethicone
- Narejen v ZDA 

 

Več o System JO
Blagovna znamka Sistem Jo proizvaja visokokavkovostne lubrikante vseh vrst, masažna olja in gele, kopeli, stimulacijske gele zanjo in zanj... Njihovo vodilo je ponuditi strankam kvaliteto po dostopni ceni.
Telesni užitek, spolnost in intimnost so bistvenega pomena za srečno in uravnoteženo življenje. System JO ponuja celovite čutne rešitve za spodbujanje, krepitev in spodbujanje vašega spolnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi izdelki vključujejo osebna maziva, masažne drsnike, terapije za kopel in telo, stimulacijske gele in izdelke za izboljšanje za moške in ženske.
Njihov cilj je zagotoviti celovit sistem, ki bo strankam pomagal doseči srečnejše življenje z aktivnim in zdravim telesnim užitkom. Želeli pa so tudi predstaviti dostopno blagovno znamko, ki sprejema najrazličnejše posameznike.
Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja, System JO.

 

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.