Hybrid Lubrikant 120 ml - System JO
Hybrid Lubrikant 120 ml - System JO

Hybrid Lubrikant 120 ml - System JO

E25008
Rok dobave: 5 - 12 dni
25,90 €
Z DDV

Svilnato gladek lubrikant JO Hybrid poskrbi za dolgotrajno drsenje.

 

 V njem so združene prednosti lubrikantov na vodni osnovi in prednosti silikonskih lubrikantov. Ni lepljiv, ne pušča madežev, spira pa se enostavno samo z vodo.  
- Združljiv z lateksom
- Ne uporabljajte ga s silikonskimi erotičnimi igračami
- Izdelan v ZDA, po strogih smernicah FDA 
- Vsebina: 120 ml
- Sestava: Propylene Glycol, Voda (Aqua), Phenoxyethanol, Dimethicone, Cellulose Gum, Cyclopentasiloxane, Sodium Polyacrylate Trideceth-6, PEG/PPG-18/18 Dimethicone

 

Več o System JO
Blagovna znamka Sistem Jo proizvaja visokokavkovostne lubrikante vseh vrst, masažna olja in gele, kopeli, stimulacijske gele zanjo in zanj... Njihovo vodilo je ponuditi strankam kvaliteto po dostopni ceni.
Telesni užitek, spolnost in intimnost so bistvenega pomena za srečno in uravnoteženo življenje. System JO ponuja celovite čutne rešitve za spodbujanje, krepitev in spodbujanje vašega spolnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi izdelki vključujejo osebna maziva, masažne drsnike, terapije za kopel in telo, stimulacijske gele in izdelke za izboljšanje za moške in ženske.
Njihov cilj je zagotoviti celovit sistem, ki bo strankam pomagal doseči srečnejše življenje z aktivnim in zdravim telesnim užitkom. Želeli pa so tudi predstaviti dostopno blagovno znamko, ki sprejema najrazličnejše posameznike.
Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja, System JO.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.