Kondomi Soft Skin Vanilija 100 kom - MoreAmore
Dobava takoj
Prodajni hit

Kondomi Soft Skin Vanilija 100 kom - MoreAmore

E21035
Rok dobave: 1 - 2 dni
25,90 €
Z DDV

Dodatno lubricirani kondomi z prijetnim vonjem vanilije. Dajejo svilnato mehak občutek in so dodatno lubricirani za še boljšo zaščito.  

100% secure payments

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2021-04-15

 

Vsak kondom je med in na koncu proizvodnje testiran za vašo zaščito in ima oznako CE, ki potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja ali varovanja okolja, kot jih določajo EU smernice oz. regulative.

Zaradi posebne oblike se kondomi Soft Skin zelo enostavno namestijo in so izjemno udobni.

Kondomi Soft Skin imajo posebno ekstra udobno obliko. Kondom meri 56 mm na obeh koncih in 52 mm na sredini. To ima štiri glavne prednosti:

1. Kondom je na odprtini širši za 4 mm. Posledično je premer zvitega kondoma večji (56 mm namesto 52 mm). To doda dodaten prostor in je občutek zelo prijeten.

2. Kondom je tudi širši na vrhu, zaradi česar je še posebej udoben.

3. Kondom imeri 52 mm na sredini. To pomaga preprečiti zdrs.

4. Zaradi posebne oblike je kondom manj tesno zvit. Tako se lubrikant lažje enakomerno porazdeli po kondomu.

Dodatno mazivo

Kondomi MoreAmore Soft Skin imajo dodaten lubrikant kar omogoča več udobja in preprečuje poškodbe kondoma med uporabo. Dodatno mazanje poskrbi tudi za več zabave. Ko boste uporabili več lubrikanta, se prepričajte, da je tisti, ki ga uporabljate, varen za uporabo s kondomi iz lateksa.

Lateks

Kondomi Soft Skin so narejeni iz svilnato mehkega visokokakovostnega lateksa. Imajo prijeten privlačen vonj. Ljudje so lahko alergični na lateks in v izjemnih primerih lahko povzročijo anafilaktični šok.

Specifikacije

Material: Naravni kavčukov lateks

Mazivo: Silikonsko

Oblika: Ravni kondom s rezervoarjem

Nazivna širina: 53 mm

Dolžina: 180 mm

Barva: prozorna

Tekstura: gladka

Debelina: 75 mikronov

Kakovost

Kakovost je najpomembnejši vidik kondomov. Vsak kondom MoreAmore je pred pakiranjem elektronsko testiran. Med vsako proizvodno serijo so kondomi MoreAmore 3-krat testirani, preden zapustijo tovarno. To zagotavlja maksimalno kakovost. 

Trajnost

MoreAmore si prizadeva proizvajati svoje izdelke na čim bolj trajnosten način, to počnemo, da čim bolj zmanjšamo vpliv na okolje. Vse škatle in letaki so natisnjeni na FSC papir ali recikliran papir. Kondomi so narejeni iz naravnega kavčukovega lateksa. Kondomi iz lateksa, ki jih ne hranite več v zavitku, bodo propadli in se spremenili v prah. Kondomi so pakirani v alu folijo. Aluminija ni mogoče reciklirati, vendar nudi najboljšo zaščito za kondom.

Vse naše tovarne imajo certifikat BSCI. To pomeni, da stremimo k optimalni varnosti, zaščiti in poštenemu plačilu zaposlenih ter trajnostni proizvodnji.

dolžina kondoma
180mm
debelina kondoma
75 µm
širina
53 mm

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Dobava takoj
Prodajni hit

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.