• Novost
Kondomi Pasante LOVE bag 144 kom
Kondomi Pasante LOVE bag 144 kom

Kondomi Pasante LOVE bag 144 kom

D-236439
Rok dobave: 5 - 12 dni
32,90 €
Z DDV

Komplet 144ih kondomov Pasante. Zanesljivi in varni v vsakem trenutku. Kondomi iz lateksa posamezno pakirani, elektronsko testirani, navlaženi in z rezervoračkom. Plus za vse tiste, katerim standardna cilindrična oblika ne ustreza
Kondom Love blagovne znamke Pasante ponujajo preprostost obliko, udobje in občutek. Vsebuje kondome s 4 simboli ljubezni: srčki in ljubezenska pisma. Idealno za razdeljevanje na zaljubljenih zabavah, porokah ali valentinovem.

Okus: nevtralen
Barva: prozorna
Tekstura: gladka
Nazivna širina: 54 mm
Količina: Vrečka s 144 kondomi
Material: 100% naravni lateks (lahkopovzroči alergijsko reakcijo) 
Primerni za vaginalni, analni in oralni seks
Dolžina: 190 mm.

 

Leta 2016 je podjetje Pasante Healthcare Firm prevzel Karex Bhd, največji proizvajalec kondomov na svetu, kar je strateški primer za obe podjetji, saj bo omogočilo njihovo rast in naložbe v Pasante in njegove hčerinske blagovne znamke. Pasante ponuja največjo izbiro kondomov na svetu, ki so vsi izdelani po najvišjih standardih kakovosti. Vsi kondomi iz lateksa Pasante imajo oznako kite in oznako CE, kondomi brez lateksa pa oznako CE.
Načeloma je vsak kondom primeren za vaginalni, oralni in analni stik, če se dobro prilega in uporablja dovolj lubrikanta, še posebej med analnim seksom.

Mazani brez spermicida. Vsak kondom je treba uporabiti samo enkrat. Ne uporabljajte z lubrikanti na osnovi olja.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.