Novo Šeškalnik A717 - Obsessive Razširi

Šeškalnik A717 - Obsessive

Obsessive Obsessive

Novo

Šeškalnik za popestritev vajinih igric v dvoje. Zdaj lahko ljubezen, zabavo in užitek popeljete na drugo raven! Ogrejete in spodbudite svojega ljubimca do nekaterih dodatnih dejavnosti! Obema bo všeč…

Več podrobnosti

Rok dobave: 5 - 12 dni

Zadnji kosi na voljo

18,90 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 3 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,75 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 50,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Zdaj lahko ljubezen, zabavo in užitek popeljete na drugo raven! Bodite malo poredni s svojim ljubimcem in pustite, da vam ta igriv dodatek ogreva noči. S tem presenetljivim pripomočkom lahko ogrejete in spodbudite svojega ljubimca do nekaterih dodatnih dejavnosti! Obema bo všeč…


Popolna oblika - zagotovljeno čisto veselje
Rdeč Obsessive znak - simbol dobre zabave
Čipkasta zanka - popolnoma se prilega zapestju
sestava (40% PU usnje, 40% steklena vlakna, 10% poliester, 10% kovina)

 

Vsi izdelki blagovne znamke Obsessive so narejeni iz izjemno kvalitetnih materialov. Ponudba zajema celotno paleto proizvodov spodnjega perila od babydoll spalnih srajčk, bodyjev, bodystockingov, nogavic, kostumov... Vsi njihovi izdelki so lično pakirani v lepi škatlici, primerni tudi za obdarovanje.