Nastavljive lisice iz veganskega...
Nastavljive lisice iz veganskega...
Nastavljive lisice iz veganskega...

Nastavljive lisice iz veganskega usnja - Begme

Begme
D-229262
Rok dobave: 4 - 12 dni
29,90 €
Z DDV

Nastavljive lisice narejene iz veganskega usnja. Seksi, učinkovite in udobne. Klasičen pripomoček za vaše sexy igre. Tudi za začetnike

 

BEGME predstavlja lisice iz veganskega usnja s kovino brez niklja!

Vklenite svojega ljubimca s temi seksi, učinkovitimi in udobnimi lisicami. Klasičen dodatek za vaše bondage igre, ta različica je idealna za gležnje.

Estetske in elegantne lisice so obenem absolutno učinkovite. Dvoslojne in zaključene s kovinsko zaponko. Podložena notranjost zagotavlja, da bodo ostale udobne ne glede na to, kako dolgo se igrata.

Popolne so za izkušene in tudi za začetnike.

100% nastavljive.

Mehka prevleka iz neoprena

Uporabite ta dodatek samostojno ali z drugimi BDSM izdelki

Sadomazohizem temelji na več kot le občutku užitka skozi bolečino. Zanj je značilno prevzemanje vlog dominantnega in podrejenega. Reprezentacija teh vlog pri ne-sadomazohističnih parih, v okviru njihove erotične igre in brez skrajnosti, je lahko spodbudna. Seveda pojasnjuje, da mora biti to vedno praksa, s katero se strinjata in želita oba člana. "Če te prakse ne povzročajo nelagodja pri osebi ali njenem partnerju in so dovoljene, jih ne moremo šteti za nezdrave ali patološke. S&M ne povzroča težav pri zdravih ljudeh." Edina stvar, ki jo morajo spoštovati, je postavitev zelo jasnih meja glede tega, kaj je dovoljeno in kaj ne, ter nek signal, da vedo, kje se ustaviti.

Zakaj BEGME?

Begme je blagovna znamka BDSM z vrhunskimi materiali, izdelanimi 100 % s tremi kontrolami kakovosti, ki zagotavljajo popolnoma varen proces 

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.