Komplet za vklepanje Spreader bar -...
Komplet za vklepanje Spreader bar -...
Komplet za vklepanje Spreader bar -...
Komplet za vklepanje Spreader bar -...

Komplet za vklepanje Spreader bar - Fetish Submissive

D-218912
Rok dobave: 4 - 12 dni
43,90 €
Z DDV

Komplet manšet za roke in gležnje iz veganskega usnja s kovino brez niklja! Vklenite svojega ljubimca s temi seksi, učinkovitim in udobnim kompletom. Klasičen pripomoček za vaše suženjske igre.

Podložena notranjost zagotavlja udobje ne glede na to kako dolgo se igrata. Komplet ima sklepni sistem za imobilizacijo od vratu do rok.

Ovratni dodatek udobno prilagodite in na hrbtu ali prsih pritrdite na zapestja. Popolne so za že izkušene in tudi za začetnike.


Sestava; Neopren, kovina brez niklja in vegansko usnje.

Kolekcija Fetish Submisive je popolna za BDSM, kakovost in odpornost, primerna za vsako igro!

Uporabite te lisice z drugimi dodatki v zbirki, FETISH SUBMISIVE.

100% nastavljivo

 

Uporabite ta dodatek samostojno ali z drugimi BDSM izdelki

Sadomazohizem temelji na več kot le občutku užitka skozi bolečino. Zanj je značilno prevzemanje vlog dominantnega in podrejenega. Reprezentacija teh vlog pri ne-sadomazohističnih parih, v okviru njihove erotične igre in brez skrajnosti, je lahko spodbudna. Seveda pojasnjuje, da mora biti to vedno praksa, s katero se strinjata in želita oba člana. "Če te prakse ne povzročajo nelagodja pri osebi ali njenem partnerju in so dovoljene, jih ne moremo šteti za nezdrave ali patološke. S&M ne povzroča težav pri zdravih ljudeh." Edina stvar, ki jo morajo spoštovati, je postavitev zelo jasnih meja glede tega, kaj je dovoljeno in kaj ne, ter nek signal, da vedo, kje se ustaviti.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.