Znižana cena! Anal Fantasy Razširi

Analni vibrator Vibrating Reach Around + 5 pripomočkov gratis

Anal Fantasy Anal Fantasy

PD4633-23

Novo

Ta silikonski analni vibrator tisto kar potrebujete za raziskovanje neverjetnega sveta analne stimulacije, sploh če še nikoli niste poskusili analne stimulacije

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

36,47 €

42,90 €

-15%

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 7 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 7 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,75 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

V kompletu dobite tudi pripomočke, ki vam bodo pomagali pred in po uporabi vibratorja: odmerek analnega lubrikanta, analne kreme za zmanjšanje občutljivosti, čistilec igrač in 2 prstna nastavka! 
Vibrator je izdelan iz ultra-higienskega Elite Silikona, ima okroglo, čebulasto gred, ki je idealna za stimulacijo moške prostate P-točke, medtem ko močan, resnično tih motor ustvarja neverjetne vibracije neposredno na vaše najbolj občutljivo področje. Obenem vibratori zagotavlja zunanji pritisk na perenium, ki vas bo spravil v ekstazo kot še nikoli poprej! Stožčasta konica omogoča enostavno vstavljanje, medtem ko robusten ročaj zagotavlja varno in enostavno rokovanje. 

Silikon je hipoalergen in se lahko uporablja za dolgotrajno zabavo. 

Sestava: silikon
Dolžina 12 cm
Globina vstavljanja 10,7 cm
Najmanjši premer 3,2 cm
Največji premer 3,2 cm
Širina: 1,25 in. (3,2 cm)
Deluje na 1 AAA baterijo
Enostavno vzdrževanje: čiščenje s toplo vodo in milnico oziroma s čistilom za tovrstne igračke
Priporoča se uporaba analnega lubrikanta na vodni osnovi