Analne kroglice in dildo v enem Anal fantasy fun flex anal teaser Razširi

Analne kroglice in dildo v enem Fun flex + 5 pripomočkov gratis

Pipedream Pipedream

PD4647-23

Novo

Kroglice, idealne za tiste, ki se šele spoznavajo z užitki, ki jih prinaša analna stimulacija. Gratis še lubrikant, analna krema, čistilo in 2 prstna nastavka!

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

16,90 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 3 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,75 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Fun Flex Analni Teaser je točno tisto, kar potrebujete pri odkrivanju neverjetnega sveta analne stimulacije. V kompletu dobite tudi pripomočke, ki vam bodo pomagali pred in po uporabi kroglic: odmerek analnega lubrikanta, analne kreme za zmanjšanje občutljivosti, čistilec igrač in 2 prstna nastavka! 

Prilagodljiv Anal Teazer ima dva konca, ki sta primerna za analni užitek! Začnite z gladko koničasto gredjo, da se prilagodite občutku. Potem boste pripravljeni za drugi konec s kroglicami za še bolj intenzivno stimulacijo.
Gred se začne s kroglicami s premerom samo 1,3 cm, da olajša dostop in se nato postopoma razširi na 1,9 cm.

Prilagodljiva gred se upogiba z obliko vašega telesa, da bi zadela ravno pravo mesto, vsak konec pa deluje kot robusten ročaj za varno in enostavno upravljanje.

Uživajte v razburljivih občutkih analnega pritiska in užitka skozi kroglice tako, da jih vnašate eno po eno, preden jim dovolite pobegniti za še več stimulacije. Poskusite izvleči zabavni Flex Analni Teazer sredi orgazma za najbolj eksplozivni vrhunec, ki ste ga kdajkoli zamislili!- Dolžina: 20,5 cm

- Premer: 1,3 do 3,2 cm
- Material: PVC